Светът на диагностиката разкрива възможностите си на щанда на Гар Агент 

Професионалното диагностициране дава вазможност за бързо отстраняване на всеки проблем по автомобила и съответно – удължаване на неговия живот. Фокусирайки се върху качествената поддръжка чрез високотехнологични продукти, Гар Агент ще представи иновативните си предложения в зала 2, щанд А6.

Компанията ще запознае широката публика със системите за калибрация на ADAS, които предоставят пълно решение за различните нужди на професионалистите в автомобилния сектор. Решенията на TEXA позволяват възстановяване на правилното функциониране на ADAS системите с отлична точност, извършвайки статични и динамични калибрации и осигурявайки широко покритие на марки ЛЕКИ и ТОВАРНИ автомобили. IDC5 софтуерът, с който е снабдена системата, напътства оператора стъпка по стъпка в случай на автомобили, които извършват само-калибрация чрез процедури за адаптация на пътя.

Еволюцията - E- Truck

Гар Агент ще представи и E- Truck. Новият продукт от Теха е предназначен за дистанционна диагностика за товарни автомобили. Чрез уреда се извършва  постоянно наблюдение статуса на превозното средство и се осигурява дистанционен достъп до настройките и адаптациите на автомобила.

Продуктът намира приложение в дейността на управители на автопаркове, механици и шофьори, тъй като информира непрестанно за състоянието на камионите. Чрез системното проследяване се постига намаляване на разходите и оптимизиране при  използването на камионите.

Още по-добър баланс

На фирмения щанд посетителите ще открият и машини за баланс и демонтаж на гуми и стенд за регулиране на геометрията на автомобили от най- висок клас на световната марка Snap On Equipment от бранда John Bean. Сред тях ще бъде диагностичната баланс машина В 2000P, предназначена за по-големи и натоварени автосервизи. Снабдена е с 3D камера. Общо 5 CCD камери сканират гумата и джантата от различни посоки със специални 3D лазерни ивици. Само с едно измерване се откриват всички данни и възможните дефекти в гумата или джантата са диагностицирани и документирани с максимална точност.

На щанда ще бъде представена и T7800 PROspeed ™. Тя комбинира характеристиките на модела на най-високо ниво и изпълнението на демонтаж машина с leverless технология. Машината дава възможност за висококачествена работа с ниско профилни, UHP и run-flat гуми. Тя включва  powerMONT™ - иновативна, бърза и лесна за употреба система за монтаж/ демонтаж на всякакъв вид гуми, както и системата quickLOK™ за бързо и автоматично захващане на колелото.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>