Интер Експо Център с обръщение към изложители, посетители и партньори

Уважаеми изложители и посетители,

С променената и усложнена в глобален план ситуация, изложители, посетители, организатори, лектори и професионалистите във всеки бранш осъзнават, че е важно да запазим изложенията като сигурните места за професионални срещи и правене на бизнес и като най-бързата пътека за ускоряване на икономическо възстановяване след кризата и последващо развитие.

Посетителите могат да се запознаят с всички актуални модели, от лидери в производството на автосервизно оборудване и техника за авторепаратура

Всичко за Вашия автосервиз

Всичко необходимо трябва да може да бъде открито на едно място - тази позиция споделят заетите в сферата на автосервизирането. За да изпълни желанието на своите клиенти и бизнес партньори, фирма Евромаркет Автомотив предлага на щанда си, в дните на Аутомотив Експо София, богатство от идеи и оборудване.

В рамките на Аутомотив Експо София ще бъде изградена демо зона, в която ще бъдат разположени симулатори за преобръщане и челен удар

Симулатори, пресъздаващи движението на автомобила при пътен инцидент

Превенцията стои в основата на пътната безопасност. Затова, в рамките на Аутомотив Експо София, от 18 до 21 октомври, ще бъде изградена демо зона, в която ще бъдат разположени симулатори за преобръщане и челен удар. Организирано от Българската федерация по автомобилен спорт, в изложбена зала 3 на Интер Експо Център, ще бъде пресъздадено движението на автомобила при пътен инцидент.

Компанията STAMH проектира, доставя, монтира, сервизира и извършва цялостен инженеринг на всички видове складови системи

STAMH преставя складовите си системи

Успешният бизнес е пряко свързан с добрата логистика, за която от първостепенно значение е доброто организиране на складовите помещения. Затова на Аутомотив Експо София, групата фирми STAMH ще представи своите предложения за складови системи.

Фокусирана върху градската среда и създаването на красив, малък, екологичен и елегантен автомобил за всекидневна употреба, компания SIN Cars е създала своя електромобил L CITY

SIN Cars представя своя електромобил, създаден в България

Безспорен е фактът, че до голяма степен бъдещето ще принадлежи на електромобилите. Фокусирана върху градската среда и създаването на красив, малък, екологичен и елегантен автомобил за всекидневна употреба, компания SIN Cars е създала своя електромобил L CITY. Впечатляващата машина, създадена в България, ще може може да изминава до 600 км, с едно зареждане.

Фирмата Standard profil Bulgaria предлага уплътнения за различни марки и модели автомобили

Уплътненията, от които автомобилът се нуждае

Уплътненията са елементи, които се използват във всеки автомобилен сегмент и имат пряко отношение към пълноценното функциониране на превозното средство. Те действат като преграда за шума, вятъра, въздуха, праха и други. Затова своето портфолио от уплътнения, на Аутомотив Експо София, ще представи Standard profil Bulgaria.

Първото издание на Аутомотив Експо София събира водещите технологии в сектора

Производител от „Топ 100 иновативни компании“ в Германия, представен на Аутомотив Експо София, от Емвеко

Първото издание на Аутомотив Експо София събира водещите технологии в сектора. Това доказва и участието на компания Емвеко, която ще представи продукт на производител, който през 2018 г., за втора година е в престижната класация „Топ 100 иновативни компании“ в Германия.

Болидът от Formula E е бърз, екологичен, защото се задвижва изцяло от силата на електричеството, дизайнът му е без аналог и разбива на пух и прах всички приети представи

Величествен, бърз и задвижван от електричество – болидът от Formula E, който компания АББ ще представи

Той е бърз. Той е екологичен, защото се задвижва изцяло от силата на електричеството. Дизайнът му е без аналог и разбива на пух и прах всички приети представи. И сякаш идва от бъдещето. Това е болидът от Formula E, който компания АББ ще представи по време първото издание на Аутомотив Експо София, в Интер Експо Център, от 18 до 21 октомври.

Компания Интербулит Екип ще представи оптималното си предложение – автомиячен комплекс, който предоставя възможност за цялостна грижа на превозното средство

Цялостна грижа за превозните средства, с автомиячния комплекс на Интербулит Екип

За да бъде автомобилът ни в изправност, е нужно редовно да го почистваме отвън и отвътре. На Аутомотив Експо София, компания Интербулит Екип ще представи оптималното си предложение – автомиячен комплекс, който предоставя възможност за цялостна грижа на превозното средство.

MIDLAND ECONOVA SAE 0W-30 – напълно синтетично Longlife моторно масло, което съчетава синтетични компоненти от най-високо качество и избрани високопродуктивни добавки

Синтетичните масла за превозни средства от MIDLAND

Двигателят е сърцето на всяко превозно средство. Затова е нужно да се грижим по най-добрия начин за него. За тази цел трябва да бъдат използвани висококачествени масла. Съобразявайки се с високите технологии и съвременните изисквания, фирма MIDLAND ще предложи богато разнообразие от автомобилни масла.

Viasat Technology ще постави на дневен ред автоматизираната система за спешни повиквания eCall

Viasat Technology поставя фокус върху високотехнологичната свързаност и автоматизацията

За изграждане на успешен бизнес, в съвременните условия на високи технологии, е нужно внедряването на системи от последно поколение. На изложение Аутомотив Експо София, от 18 до 21 октомври, Viasat Technology ще представи многобройните си предложения.

ХЕЕД-91 ще представи пълната гама продукти за автомобили на EBC Brakes, в която са включени всички серии дискове, накладки, спирачни маркучи и спирачна течност

ХЕЕД-91 ни предлага всичко за спирачната система

Безопасността винаги е на първо място! Това е правилото, което стои в основата на дейността на всяка компания от сектора на автотехническото оборудване и следпродажбения сервиз. От първостепенно значение за нея е изправната спирачна система и влагането на качествени материали и елементи.

Viasat Technology - GPS системите за контрол на автопаркове, процеса на транспортиране и пътната безопасностпроцеса на транспортиране и пътната безопасност

Интелигентните системи на Viasat Technology

Високите технологии стоят в основата на всеки съвременен икономически сегмент. Това с пълна сила важи и за системите, които се внедряват за контрола на автопаркове, процеса на транспортиране и пътната безопасност. Именно те ще бъдат и сред акцентите на компания Viasat Technology, при участието ѝ на изложение Аутомотив Експо София.

Демонстрационният ван „Ван оборудване Про“ - подвижната мобилна работилница

Надникваме в демонстрационния ван на "Ван оборудване Про"

Той е на четири колела и е оборудван за нуждите на автотехническата поддръжка, защото всъщност е подвижна мобилна работилница. Това е демонстрационният ван „Ван оборудване Про“, който ще бъде представен по време на Аутомотив Експо София.

СТЕК - дългогодишния производител на зарядни устройства за оловно-киселинни батерии

CarProfi организира среща-семинар на СТЕК – производител на зарядни устройства за оловно-киселинни батерии

В продължение на четири дни, от 18 до 21 октомври, изложение Аутомотив София Експо ще бъде арената, на която компании от сектора, ще представят най-новите си предложения. За акцент в своята програма, CarProfi е избрала продуктите на СТЕК - дългогодишния производител на зарядни устройства за оловно-киселинни батерии.

Schaeffler Group е разработила концепцията си

Мобилност за утрешния ден

Глобализацията, урбанизацията, цифровизацията, недостигът на ресурси, възобновяемите енергийни източници и нарастващото търсене на достъпна мобилност водят до промени, много по-динамични пазарни изисквания и бизнес модели.