Всичко за Вашия автосервиз

Посетителите могат да се запознаят с всички актуални модели, от лидери в производството на автосервизно оборудване и техника за авторепаратура

Всичко необходимо трябва да може да бъде открито на едно място - тази позиция споделят заетите в сферата на автосервизирането. За да изпълни желанието на своите клиенти и бизнес партньори, фирма Евромаркет Автомотив предлага на щанда си, в дните на Аутомотив Експо София, богатство от идеи и оборудване.

В зала 3, щанд С4, посетителите могат да се запознаят с всички актуални модели, от лидери в производството на автосервизно оборудване и техника за авторепаратура. На специално изградената зона за демонстрации могат да бъдат открити част от изложените машини в действие. Всички посетители на щанда на Евромаркет Автомотив ще имат възможност да получат професионална консултация от нашите специалисти, при избора на най-подходящата техника и консумативи за своя автосервиз.

Изложена е широката продуктова гама от консумативи за авторепаратура на 4CR. Тя включва: облепващи материали, филери и праймери, подготвителни материали, китове, защитни материали, полиращи материали, абразиви (шкурки), почистващи материали, стойки и аксесоари и професионалните пистолети за боядисване SATA. За нуждите на автосервизирането и следпродажбения сервиз, посетителите откриват и техника за аврторепаратура и машини за монтаж и демонтаж на гуми на Hofmann, Италия, баланс машини за гуми и професионални стендове за реглаж на преден и заден мост.

 

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>