ABB BULGARIA EOOD

Bulgaria Sofia, 89B Vitosha Blvd. Building A, Fl.17
2
A 5

АББ България ЕООД предоставя инженерингови решения за високо, средно и ниско напрежение, роботика и автоматизация, както в сфертата на енергетиката, така и в промишлеността. В България компанията операра чрез три дивизии – Енергийни мрежи, Продукти за електроснабдяване и електрообзавеждане, както и Роботика и задвиждване. Компанията взема активно участие в проекти за националната енергийна мрежа, развитието на бързата зарядна инфраструктура за електромобили и проекти за автоматизация на сгради в цялата страна.

АББ има над 2700 служители в странта и оперира с главен офис в София, четири производствени бази в страната и специализиран сервиз за Турбокомпресори във Варна.

АББ (ABBN: SIX Swiss Ex) е иновативен технологичен лидер в областта на продуктите за електроснабдяване и електрообзавеждане, роботика и задвижвания, индустриална автоматизация и енергийни мрежи, които обслужват битови, промишлени, транспортни и инфраструктурни клиенти по целия свят. Продължавайки своята над 130-годишна история в иновациите, АББ днес пише бъдещето на промишлената дигитализация с две предложения с ясна стойност: довеждане на електричество от която и да е електроцентрала до който и да е електрически контакт, и автоматизиране на всички промишлени отрасли от естествени ресурси до завършени продукти. В качеството си на основен партньор на Формула Е, изцяло електрическият международен клас моторни спортове на FIA, АББ продължава да тласка границите на електическата мобилност отвъд възможното, допринасяйки за едно по-устойчиво бъдеще. АББ развива дейност в над 100 държави и разполага с около 147 000 служители.  www.abb.com

Контакти

+359 2 807 55 00
office@bg.abb.com
www.abb.bg

Features