BOMAR BULGARIA

Bulgaria 1836 Sofia, 2A Poruchik G. Kyumyurdzhiev Str.
2
A 12

Вече 22 години нашият екип е отговорен за представянето и дистрибуцията на едни от най-популярните марки автомобилни и технически продукти на българския пазар. 

Английските добавки за горива и масла REDEX са едни от първите на българския пазар и отдавна не е необходимо да доказват високата си ефективност. Освен това са и на перфектна цена, заради високата си концентрация –  една опаковка има до 4 дози, като всяка от тях третира по 1 резервоар. Богатата гама HOLTS продукти на същия производител също с годините са се превърнали в един от най-доверените помощници на автомобилистите.

В чисто автомобилната ни гама е и най–популярната, живееща на всички континенти костенурка – лидерът в света на автомобилната козметиката TURTLE WAX. Освен почистване, поддържане и полиране на всички повърхности и детайли от екстериора и интериора на колата, още един продукт на световния бранд преобърна изцяло зимния пазар в последните няколко години – течни вериги, с които могат за секунди да се ,,обуят” и четирите гуми за движение върху лед или сняг. Те са удобни,  използват се лесно и бързо, струват малко и са много ефективни, точно  когато са ни най-необходими.

„Бомар България“ ООД представлява у нас и английската фирма Ring Automotive която произвежда над 500 разновидности на авто крушки 12V и 24V, както и електронни уреди за автомобилния парк, сервиза или за свободното време. Предлагаме и впечатляващо разнообразие от ароматизатори за кола и дома на испанския производител Smell&Drive от дърво, течни, на спрей или кенове с гел. Както и други интересни, ефективни и полезни продукти като: отопляеми чистачки, ластици за багаж, гелове за почистване и поддържане на замърсени ръце и др.

Фирмата ексклузивно представлява и дистрибутира и много други високотехнологични продукти, чието използване не се ограничава само до автомобила, но също така и в ежедневието, индустрията и в домакинството. Такава е голямата гама технически продукти на германско-полският СХ80, която включва както специфични греси и силикони, така и мултифункционален спрей с многократно повишени смазващи характеристики, благодарение на добавения Teflon. Също така и полиращите пасти за метал и пластмаси с марката AUTOSOL, сътворени в Германия от компания, дъщерна не на кой да е, а на световно известния производител на метални изделия Solingen. Вносители сме и на популярните и най-продаваните лепила в България – моментното „Капчица“ и уникалния по своето приложение двукомпонентен POXIPOL, произвеждани чак в Южна Америка. Гамата се допълва и от богатото разнообразие от лепящи ленти с всевъзможни приложения от НРХ Белгия.

Контакти

+359 2 95819 51; +359 2 9367242
+359 2 9366698
office@bomarbg.eu
www.bomarbg.eu

Features

REDEX

2
A 12
United Kingdom
Automotive Expo 2018

RING AUTOMOTIVE

2
A 12
United Kingdom
Automotive Expo 2018

SMELL&DRIVE

2
A 12
Spain
Automotive Expo 2018

TURTLE WAX

2
A 12
USA
Automotive Expo 2018

НРХ

2
A 12
Belgium
Automotive Expo 2018

СХ80

2
A 12
Poland
Automotive Expo 2018