Съпътстваща програма на Automotive Forum Sofia 2018

Automotive Forum Sofia 2018 е специализиран форум на аутомотив сектора. Той поставя акцент върху бързо развиващата се автомобилна индустрия, многобройните компании за производство на компоненти за водещи световни автомобилни производители и следпродажбения сервиз в България. Automotive Forum Sofia се състои от три елемента: Международна конференция, B2B платформа за срещи и Кариерно изложение.

КЪМ ПРОГРАМАТА НА AUTOMOTIVE CAREER DAYS  >> 

Посещението на конференцията е с платен вход. КУПИ билет на: www.bileti.bg

 

Automotive Conference – ще участват мениджъри на международни и представени в България компании от аутомотив индустрията. Главните презентации ще бъдат на водещи световни автомобилни производители.

За повече информация за Международната конференция, моля не се колебайте да се свържете с Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

КЪМ ПРОГРАМАТА НА AUTOMOTIVE CONFERENCE  >>

 

Automotive Meetings – Това е мястото, където ще срещнете глобални производители на оригинално оборудване и доставчици от всички нива. Възможност за разговори с представители на местната власт. Форумът събира на едно място представители на малки, средни и големи предприятия и отваря вратите към нови пазари.

 

Automotive Career Days – Специалисти и неспециалисти, които биха искали да започнат или развият кариерата си в областта на автомобилната индустрия, студенти, IT специалисти, инженери, HR-и.

КЪМ ПРОГРАМАТА НА AUTOMOTIVE CAREER DAYS  >>