Automotive Career Forum разкрива възможностите за кариера пред автомобилни и IT специалисти

От 15 до 17 юни събитието се провежда в рамките на изложение Automotive Expo Sofia

Automotive Expo Sofia

Актуални предложения за кариерни възможности в автоиндустрията ще открият автомобилните и IT специалистите на предстоящия Automotive Career Forum. Събитието ще се проведе от 15 до 17 юни, в рамките на международното изложение на автомобилната поддръжка, консумативите, технологиите и следпродажбения сервиз Automotive Expo Sofia, което стартира този четвъртък в София.

КУПИ БИЛЕТ >>

Automotive Career Forum се организира от Аутомотив Клъстер България и Интер Експо Център. В него участие ще вземат водещи технологични компании, сред които са Yazaki България, Etem Gestamp и Sensata Technologies.

На присъстващите инженери, студенти и специалисти в автосферата, екипите на водещите компании ще представят обстойно дейността си, за визията си за развитие и кариерните възможности, които предлагат.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>

Повече за изложение Automotive Expo Sofia ще откриете ТУК. Своя билет за посещение на изложението, който дава пълен достъп до Automotive Career Forum, изложбените зали и паралелната Изложбата на класически и ретро автомобили от ХХ в., можете да бъде закупен през онлайн портала www.automotive-expo.bg.

Automotive Expo Sofia