AUTOMOTIVE FORUM & EXPO получи официалната подкрепа на Automechanika

Събитието, организаирано от Интер Експо Център и Аутомотив Клъстер България, вече е горд носител на слогана „supported by Automechanika“

Събитието получи признанието „supported by Automechanika“, от водещия световен търговски панаир, в сферата на автомобилната индустрия

Най-мащабното автомобилно събитие у нас за 2018 г., AUTOMOTIVE FORUM & EXPO 2018, което ще се проведе от 18 до 21 октомври, получи официалната подкрепа на Automechanika – водещия световен търговски панаир в сферата на автомобилната индустрия и търговска марка на Messe Frankfurt. Събитието, организаирано от Интер Експо Център и Аутомотив Клъстер България, вече е горд носител на слогана „supported by Automechanika“. Първото издание на единственото по рода си събитие у нас, посветено на автомобилното производство и пазара на автомобилни части, получи първото си и много важно признание дни, след като то беше обявено.

„Високата оценка и доверието, което първото издание на събитието получава от Automechanika, създава допълнителни предпоставки AUTOMOTIVE FORUM & EXPO 2018 да се утвърди като дестинация от първостепенно значение за компаниите. Изложението ще се провежда на всеки две години, а изложителите и посетителите вече са запазили 18-21 октомври в календарите си за тазгодишното издание.“, коментират организаторите.

Широкомащабното изложение AUTOMOTIVE FORUM & EXPO 2018 обхваща областите на новите технологии, електромобилите, авточастите и компонентите, автосервизното и гаражно оборудване, аксесоарите и консумативите за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили. Във фокуса на автомобилния форум попада бъдещето на автомобилната индустрия през следващото десетилетие. На дневен ред организаторите поставят Индустрия 4.0, хибридните автомобили, електрическата мобилност, бързите зарядни станции и технологиите за автономно движение.

Automotive Forum 2018

В рамките на най-мащабното събитие за сектора през 2018г., ще се проведе международната автомобилна конференция Automotive Forum 2018. Събитието ще предостави платформа, на която водещи производители на компоненти за автомобилната индустрия от България ще представят новостите в бранша. Тенденциите в сектора ще бъдат представени от чуждестранни лектори. Automotive Forum 2018 ще предостави възможност за B2B срещи на международно ниво, както и кариерни дни за специалистите от сектора.

Дистрибутори на авточасти и аксесоари, мениджъри, консултанти и търговски представители на компании от автомобилостроенето, собственици и служители на автосервизи и логистични фирми и дистрибутори на горива - всички те ще съберат от 18 до 21 октомври на AUTOMOTIVE FORUM & EXPO 2018, „supported by Automechanika“ – българското изложение за нови технологии и компоненти, части, аксесоари и сервизно оборудване.