За първи път: изложение Аутомотив Експо София

Аутомотив Експо София - изложението, посветено на авточастите, обслужването и аксесоарите

Форумът за авточасти, аксесоари, обслужване и консумативи ще се проведе от 18 до 21 октомври

От самото си създаване, Интер Експо Център организира събития, които са важни за бизнеса и неговото развитие. Това ни вдъхнови да организираме едноименното изложение Аутомотив Експо София, посветено на авточастите, обслужването и аксесоарите. Първото му издание ще се проведе от 18 до 21 октомври в единствения изложбен център в София, който е и организатор на събитието – Интер Експо Център.

Аутомотив Експо София, който се организира в партньорство с Automotive Cluster Bulgaria, ще се провежда на всеки две години. Подготовката по форума вече тече на високи обороти. Изложителите и посетителите вече запазват 18, 19, 20 и 21 октомври в календарите си, за да присъстват на форума.

Като специализирано автотехническо изложение Аутомотив Експо София поставя акцент върху бързоразвиващата се автомобилна индустрия и следпродажбения сервиз в България. Форумът е мястото за всички видове авточасти и компоненти, автосервиз и гаражно обслужване, аксесоари, консумативи за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили.

Аутомотив Експо София предлага на публиката освен части и компоненти, електроника и електронни системи, дигитални решения, аудио-видео и системи за сигурност, консумативи, оборудване и материали за ремонт и професионална поддръжка, аксесоари и още много от сферата на авточастите и обслужването на автомобили.