AUTOPRESS

Bulgaria Sofia, 2A, Yakubitsa Str., Parter, office B

Ауто Прес ООД е издател и лицензополучател на всички издания от групата на Motor Presse International Stuttgart – най-старото автомобилно издателство в Европа с повече от 65 години история.

Списание auto motor und sport е издание с изключително широк информационен спектър, положен на основите на принципната и безпристрастна журналистика с критичен и назависим поглед към събитията в автомобилната област. Изданието е известно с неутралната си позиция и се ползва с отлична репутация сред всички, имащи отношение към автомобила и автомобилната индустрия – автомобилни ентусиасти, професионалисти от автомобилния бранш, рекламни партньори, политици и обществени институции.

В годините марката auto motor und sport се утвърди като символ на първокачествен по отношение на достоверността и компетентността информационен източник, на водещо в областта на независимите сравнителни и индивидуални автомобилни тестове издание, на медия, в която винаги ще намерите както задълбочен анализ на технологичните и стопански процеси в автомобилната област, така и безпристрастен съвет за покупката на нов автомобил. Разбира се, развлекателният фактор и практичните аспекти на автомобилния бит също не остават на заден план – auto motor und sport се слави със своите изчерпателни спортни репортажи и незаменимите в ежедневието полезни съвети.

Освен месечното списание auto motor und sport, Ауто Прес ООД издава множество специални книжни Приложения за масла, горива, гуми, технологии и други, Годишен Автокаталог с пълна информация за всички марки и модели присъстващи в производствената и пазарна гама на компаниите в цял свят, както и уникалното за България издание Каталог Употребявани автомобили, предоставящ цялата важна информация, необходима за избора и покупката на автомобили от вторичния пазар.

www.ams.bg е web базирана медия, която вече дванадесет години генерира стабилна аудитория, благодарение на подкрепата и впечатляващия информационен ресурс на списание auto motor und sport и всички специални издания на Ауто Прес ООД.

Contact

+359 2 4219909
contact@autopress.bg; advertising@autopress.bg
www.ams.bg

Features