Всичко за вашия автосервиз

Всичко трябва да може да бъде открито на едно място. Тази позиция споделят всички заети в сфирата на автосервизирането. За да изпълни желанието на своите клиенти и бизне-партньори, фирма Евромаркет Автомотив предлага щанда си в дните на Аутомотив Експо София богатство от идеи и оборудване.

Симулатори за преобръщане и челен удар демонстрират последствията при пътен инцидент

Превенцията стои в основата на пътната безопасност. Затова в рамките на Аутомотив Експо София, от 18 до 21 октомври, ще бъде изградена демо-зона, в която ще бъдат разположени симулатори за преобръщане и челен удар. Организирана от Българската федерация по автомобилен спорт, в изложбена зала 3 на Интер Експо Център, ще бъде пресъздадено движението на автомобила при пътен инцидент.

STAMH преставя складовите си системи

Успешният бизнес е пряко свързан с добрата логистика, за която от първостепенно значение е доброто организиране на складовите помещения. Затова на Аутомотив Експо София фирма групата фирми STAMH ще представи своите предложения от складови системи.

SIN Cars представя своя електромобил, създаден в България

Безспорен е фактът – до голяма степен бъдещето ще принадлежи на електромобилите. Фокусирана върху градската среда и създаването на красив, малък, екологичен и елегантен автомобил за всекидневна употреба, компания SIN Cars е създара своя електромобил L CITY. Впечатляващата машина, създадена в България, ще може може да изминава до 600 км. с едно дареждане.

Уплътненията, от които автомобилът се нуждае

Уплътненията са елементи, които се използват във всеки автомобилен сегмент и имат пряко отношение към пълноценното функциониране на превозното ни средство. Те действат като преграда за шума, вятъра, въздуха, прахта и други. Затова своето портфолио от уплътнения на Аутомотив Експо София ще даде Standard profil Bulgaria.

Емвеко представя на Аутомотив Експо София: производител от „Топ 100 иновативни компании“ в Германия

Първото издание на Аутомотив Експо София събира водещите технологии в сектора на аутомотив сектора. Това доказва и участието на компания Емвеко, която ще представи продукт на производител, който през 2018г. за втора година е в престижната класация „Топ 100 иновативни компании“ в Германия.

Величествен, бърз и задвижван от електричество – болидът от Formula E, който компания АББ ще представи

Той е бърз. Той е екологичен, защото се задвижва изцяло от силата на електричеството. Дизайнът му е без аналог и разбива на пух и прах всички приети представи. И сякаш идва от бъдещето. Това е болидът от Formula E, който компания АББ ще представи по време първото издание на Аутомотив Експо София в Интер Експо Център от 18 до 21 октомври.

Цялостна грижа за превозните средства с автомиячния комплекс на Интербулит Екип

За да бъде автомобилът ни в изправност, е нужно редовно да го почистваме отвън и отвътре. На Аутомотив Експо София компания Интербулит Екип ще представи оптималното си предложение – автомиячен комплекс, който предоставя възможност за цялостна грижа на превозното средство.

Синтетичните масла за превозни средства от MIDLAND

Двигателят е сърцето на всяко превозно средство. Затова е нужно да се грижим по най-добрия начин за него. За тази цел трябва да бъдат използвани висококачествени масла. Съобразявайки се с високите технологии и съвременните изисквания, фирма MIDLAND ще предложи богато разнообразие от автомобилни масла.

Viasat Technology поставя фокус върху високотехнологичната свързаност и автоматизацията

За изграждане на успешен бизнес в съвременните условия на високи технологии е нужно внедряването на системи от последно поколение. На изложение Аутомотив Експо София от 18 до 21 октомври Viasat Technology ще представи многобройните си предложения.

ХЕЕД-91 ни предлага всичко за спирачната система

Безопасността винаги е на първо място! Това е правилото, което стои в основата на дейността на всяка компания от сектора на автотехническото оборудване и следпродажбения сервиз. С първостепенно значение за нея е изправната спирачна система и влагането на качествени материали и елементи.

Интелигентните системи на Viasat Technology

Високите технологии стоят в основата на всеки съвременен икономически сегмент. Това с пълна сила важи и за системите, които се внедряват за контрола на автопаркове, процеса на транспортиране и пътната безопасност. Именно те ще бъдат и сред акцентите на компания Viasat Technology на участието ѝ на изложение Аутомотив Експо София.

Надникваме в демонстрационния ван на "Ван оборудване Про"

Той е на четири колела. И е оборудван за нуждите на автотехническата поддръжка. Защото всъщност е подвижна мобилна работилница. Това е демонстрационният ван „Ван оборудване Про“, която фирмата ще представи по време на Аутомотив Експо София.

CarProfi организира среща-семинар на СТЕК – производителя на зарядни устройства за оловно-кисели батерии

В продължение на четири дни, от 18 до 21 октомври изложение Аутомотив София Експо ще бъде арената, на която компаниите от сектора, ще представят най-новите си предложения. За акцент в своята програма CarProfi е избрала продуктите на СТЕК - дългогодишния производител на зарядни устройства за оловно-кисели батерии.

Мобилност за утрешния ден

Глобализацията, урбанизацията, цифровизацията, недостигът на ресурси, възобновяемите енергии и нарастващото търсене на достъпна мобилност водят до промени, много по-динамични пазарни изисквания и бизнес модели.

Създадени в България – бронираните машини на Самел 90

Те са бронирани, притежават масивна външност и внушителни технически характеристики. И най-важното – създадени са у нас. Да, това са бронираните машини САМАРМ, които българската компания Самел 90 ще представи на широката публика от 18 до 21 октомври в Интер Експо Център.

Повече от първи избор - Schaeffler

Когато превозното средство се нуждае от сервиз, продуктите и ремонтните решения от Schaeffler попадат в центъра на събитията. Като водещ партньор в развитието на автомобилната индустрия компанията има дългогодишен независим опит в следпродажбения пазар и е известна с иновациите си.

Нови продукти в портфолиото на фирма „Есклипс 99“

Първото издание на Аутомотив Експо София ще бъде мястото, на което компаниите ще представят новите продукти, които предлагат. Последните артикули, които е включила в портфолиото си, фирма „Есклипс 99“ ще предостави в зала 2, щанд D2.