Всичко за вашия автосервиз

Всичко трябва да може да бъде открито на едно място. Тази позиция споделят всички заети в сфирата на автосервизирането. За да изпълни желанието на своите клиенти и бизне-партньори, фирма Евромаркет Автомотив предлага щанда си в дните на Аутомотив Експо София богатство от идеи и оборудване.

В зала 3, щанд С4 посетителите могат да се запознаят с всички актуални модели от лидери в производството на автосервизно оборудване и техника за авторепаратура. На специално изградената зона за демонстрации могат да бъдат открити част от изложените машини в действие. Всички посетители на щанда на Евромаркет Автомотив ще имат възможност да получат професионална консултация от нашите специалисти в избора на най-подходящата техника и консумативи за своя автосервиз.

Изложена е широката продуктова гама на 4CR от консумативи за авторепаратура. Тя включва: облепващи материали, филери и праймери, подготвителни материали, китове, защитни материали, полиращи материали, абразиви (шкурки), почистващи материали, стойки и аксесоари и професионалните пистолети за боядисване SATA. За нуждите на автосервизирането и следпродажбения сервиз посетителите откриват и техника за аврторепаратура и машини за монтаж и демонтаж на гуми на Hofmann, Италия , баланс машини за гуми  и професионални стендове за регoлаж на преден и заден мост.

 

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>