Рекламни възможности

Представянето на изложба е много повече от наемане на изложбена площ. Привлечете допълнително внимание към Вашата компания чрез разнообразните и гъвкави възможности за реклама, които предлагаме.

Рекламни материали

        Участието в изложения е мощен маркетингов инструмент за бизнеса. Това е най-добрата възможност за компаниите от цял свят да представят своя брандинг, да осъществят преки бизнес контакти, да осигурят изключителни продажби, както и възможност да проучат и изследват пазари. Ако искате да подсилите участието си и да излъчите специфично послание, изпратете лична покана до всички Ваши потенциални клиенти, които бихте искали да видите на щанда си.

Банер генератор – създайте свой собствен банер

Пример: A23

Моля изберете големина на банера

Запази банер

Логотипи

Рекламни услуги

Защо е важна рекламата?

Защото рекламата е най-прекия път за комуникация с клиентите!

     Добрата реклама е основен инструмент за запазване и насърчаване на всеки един бизнес. Без значение от размера и мащаба на бизнеса, рекламата задължително трябва да бъде показана на широката общественост, за да може успешно да изградите своите имидж и бранд. Чрез нея, бъдещите Ви клиенти ще могат да се запознаят по-обстойно с предлаганите от Вас продукти и услуги, а също така и да направят сравнение със сходни продукти, което ще Ви осигури възможността да се конкурирате с други бизнеси, в същата сфера на дейност. Рекламата е изключително важен маркетингов елемент, дори и в най-силните икономически течения, които осъществяват постоянна връзка с клиентите.

Рекламни услуги

За контакт:
Валери Рафаилов
Имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: + 359 (2) 9655 261

Каталог и указателна карта

       Участието в онлайн каталога е включено в регистрационната Ви такса. За всеки изложител се публикува търговска марка, контактна информация и кратко представяне дейността на фирмата. 

         Указателната карта представлява схема на изложбените зали и списък на изложителите, които се предоставят безплатно на всеки посетител. Възползвайте се от рекламните възможности на указателната карта и привлечете вниманието на посетителите към вашия щанд с рекламно каре или с отпечатване на търговската ви марка върху вашия щанд на схемата на изложбените зали.

 

Каталог и указателна карта (Свали като PDF)

План на указателната карта

Реалният размер на указателната карта е А2 (420х594 мм), но посетителите я получават сгъната, в удобен за носене формат А6 (105х148 мм).

Разгледайте предварителния план на указателната карта и изберете позиция за Вашето рекламно каре.

План на указателната карта (Свали като PDF)

Loading...