Услуги

Спедиция и логистика

   Експо Логистик ЕООД е официален спедитор на територията на Интер Експо и Конгресен Център в София. Дружеството е създадено през 2001 г., между Агенция Булгарреклама ЕООД и DANZAS Messen GmbH, с основна цел спедиторска и митническа обработка на пратки за провежданите в Интер Експо и Конгресен Център мероприятия.
    Експо Логистик ЕООД разполага с квалифициран персонал, необходимите техника, оборудване и складови помещения, които допринасят за налагането му като коректна, надеждна и уважавана фирма в областта на панаирната спедиция.
      Дружеството предлага пълен и качествен комплект от спедиторски услуги на конкурентни цени. Предметът на дейност обхваща: транспортни, спедиторски и митнически услуги за панаири, изложби, конгреси, семинари и презентации на чужди фирми в България и български фирми в чужбина.

Спедиция и логистика - Условия и изисквания (свали като *PDF)

Експо Логистик
Имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: + 359 (2) 9655 296, 4013 296
Факс: + 359 (2) 9655 258, 4013 258

Семинари, презентационна техника и кетъринг услуги

Богатството и разнообразието от дейности превръщат Конгресния център в непрестанно туптящото сърце на Интер Експо Център. Тук се осъществява цялостна консултация, комплексно обслужване и квалифицирано съдействие в планирането и провеждането на събития, а екипът впечатлява с професионалното си отношение. Конгресният център е споделеното пространство, в което предприемаческата общност посяга към възможностите, придобива нови знания, дефинира проблеми и намира решения. Чрез подходящата визуална трансформация се изгражда съвременен, жив и променящ се портрет на конгресните зали, гарантиращ най-добрата обстановка за участниците и зрителите.

Конгресният център разполага с:
- 8 Конгресни зали: с капацитет от 20 до 450 места
- 6 Изложбени зали: с капацитет до 2200 души всяка
- Възможност за провеждане на събитие с над 5000 участници.

Заявка-договор (Свали като PDF)

Проектиране и изграждане на щандове

С повече от 50-годишна история в организирането и провеждането на международни изложения и събития, нашият екип от специалисти е готов да посрещне и най-големите изисквания.

За атрактивното и успешно представяне на Вашата фирма, от нас можете да получите професионална помощ за проектирането и изграждането на запомнящ се щанд, както и консултации, на всеки етап от представянето Ви, по време на изложението (персонал на щанда, предварителни промоции, рекламни материали, демонстрации по време на събитието, контакти с посетителите и създаване за нови бизнес контакти).

 

Наем на щандово обзавеждане и оборудване (Свали като PDF)

Технически услуги (Свали като PDF)

План на указателната карта

Реалният размер на указателната карта е А2 (420х594 мм), но посетителите я получават сгъната, в удобен за носене формат А6 (105х148 мм).

Разгледайте предварителния план на указателната карта и изберете позиция за Вашето рекламно каре.

План на указателната карта (Свали като PDF)

Каталог и указателна карта

       Участието в онлайн каталога е включено в регистрационната Ви такса. За всеки изложител се публикува търговска марка, контактна информация и кратко представяне дейността на фирмата. 

         Указателната карта представлява схема на изложбените зали и списък на изложителите, които се предоставят безплатно на всеки посетител. Възползвайте се от рекламните възможности на указателната карта и привлечете вниманието на посетителите към вашия щанд с рекламно каре или с отпечатване на търговската ви марка върху вашия щанд на схемата на изложбените зали.

 

Каталог и указателна карта (Свали като PDF)

Рекламни услуги

Защо е важна рекламата?

Защото рекламата е най-прекия път за комуникация с клиентите!

     Добрата реклама е основен инструмент за запазване и насърчаване на всеки един бизнес. Без значение от размера и мащаба на бизнеса, рекламата задължително трябва да бъде показана на широката общественост, за да може успешно да изградите своите имидж и бранд. Чрез нея, бъдещите Ви клиенти ще могат да се запознаят по-обстойно с предлаганите от Вас продукти и услуги, а също така и да направят сравнение със сходни продукти, което ще Ви осигури възможността да се конкурирате с други бизнеси, в същата сфера на дейност. Рекламата е изключително важен маркетингов елемент, дори и в най-силните икономически течения, които осъществяват постоянна връзка с клиентите.

Рекламни услуги

За контакт:
Валери Рафаилов
Имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: + 359 (2) 9655 261

Рекламни материали

        Участието в изложения е мощен маркетингов инструмент за бизнеса. Това е най-добрата възможност за компаниите от цял свят да представят своя брандинг, да осъществят преки бизнес контакти, да осигурят изключителни продажби, както и възможност да проучат и изследват пазари. Ако искате да подсилите участието си и да излъчите специфично послание, изпратете лична покана до всички Ваши потенциални клиенти, които бихте искали да видите на щанда си.

Банер генератор – създайте свой собствен банер

Пример: A23

Моля изберете големина на банера

Запази банер

Логотипи

Loading...