Дати на провеждане:  15 – 18 Октомври 2020 г.
Периодичност:  Веднъж на две години
Поредност: 2-ро издание
Място на провеждане: Интер Експо Център – София
Работно време:  15-17 октомври от 10.00 до 18.00 ч., на 18 октомври от 10.00 до 16.00 ч.
Достъп: онлайн регистрация
 (за вход свободен), входни билети, печатни и електронни покани
Билет:
 7 лв.
Организатор: 
Интер Експо Център

 

АUTOMOTIVE EXPO SOFIA e специализирано автотехническо изложение, което поставя акцент върху бързо развиващата се автомобилна индустрия и след продажбения сервиз в България. АUTOMOTIVE EXPO SOFIA е изложение за новите технологии в автомобилостроенето, всички видове авточасти и компоненти, автосервизно оборудване, аксесоари и консумативи за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили, услуги за сектора. Форума предлага на публиката електроника и електронни системи, цифрови решения, аудио и видео системи и системи за сигурност, консумативи, оборудване и материали за ремонт и професионална поддръжка, аксесоари и много други в сферата на авточастите и автосервизите.

 

АUTOMOTIVE EXPO SOFIA се провежда с подкрепата на аutomechanika - най-голямото международно изложение в областта на автомобилната индустрия. Така през октомври 2020 година България затвърждава позицията си на държава, която е част от  привилегированата група страни в света, в които се провеждат изложения под бранда аutomechanika или подкрепени от аutomechanika (supported by аutomechanika).

Брандът аutomechanika се развива от 50 години и събира забележителните 21 000 участващи фирми и над 600 000 посетители. Получавайки доверието на аutomechanika, още с първото си издание през 2018 г. АUTOMOTIVE EXPO SOFIA се нареди в световния календар на автотехническите изложения.