Всичко нужно за автосервиза – на едно място

Далко Моторс ще представи цялостно решения за ремонт на алуминиеви джанти

Automotive Expo Sofia

Екипът на Далко Моторс ще очаква посетителите на Automotive Expo Sofia от 15 до 17 юни в зала 2, щанд А5 - Интер Експо Център. В дните на изложението компанията ще представи цялостна технология за ремонт на алуминиеви джанти от датския производител Wheel Restore, включваща следните компоненти: 

КУПИ БИЛЕТ >>

Машина за ремонт на алуминиеви колела WR-DCM3 

WR-DCM3 е иновативна технология за ремонт на алуминиви джанти. Тази напълно автоматизирана машина ви осигурява високо качество на обработката и кратко време за изпълнение. Уредът за „диамантено” струговане на алуминиеви джанти е в състояние да извършва прецизни микромилиметрови корекции на повредените джанти, като запазва структурната им цялост. 

Робот за боядисване на автомобилни колела  

Първата в света напълно автоматична роботизирана машина за боядисване на автомобилни колела - WM600. Боядисване, екстракция, изпичане и втвърдяване в един и същ автоматизиран процес. Патентован робот за боядисване на джанти, способен да боядисва двете страни на колелото от началото до края, напълно автоматизиран, използвайки или пневматичен пистолет, или боя в аерозол.  

Машина за бластиране на алуминиеви джанти 

Представяме ви машината за бластиране (пясъкоструйно почистване) на алуминиеви джанти с комбинирано филтриране и събиране на прах - WM700. Уредът е специално проектиран и осигурява отлична видимост на колелото и зоната, която се бластира. Яркото вътрешно осветление осигурява равномерно осветяване без сенки. Оптималната видимост се поддържа вътре в шкафа чрез високоефективен прахоуловител, който отстранява праха и фините частици като ги отвежда към специалния филтърен блок.  

Когато изберете продуктите на Далко Моторс, получавате пълен набор от материали за ремонт на алуминиеви джанти, система за полиране, боядисване и лакиране. Системата предлага пълнители, аерозолни бои и лакове за ремонт на най-често срещаните типове колела. Материалите осигуряват технологично подготовката, нанасянето на основа, боядисването и лакирането, за да се постигне перфектен завършек.