Създадени в България – бронираните машини на Самел 90

Бронираните машини САМАРМ на българската компания Самел 90 са проектирани да осигуряват максимална защита на екипажа в случай на рискова ситуация

Те са бронирани, притежават масивна външност и внушителни технически характеристики. И най-важното – създадени са у нас. Да, това са бронираните машини САМАРМ, които българската компания Самел 90 ще представи на широката публика, от 18 до 21 октомври, в Интер Експо Център.

Машината е проектирана да осигурява максимална защита на екипажа, в случай на рискови ситуации, сред които – нападения с огтнестрелни оръжия, взривни устройства и мини. Конструкцията на внушаващото превозно средство дава възможност за монтиране на допълнително оборудане за комуникации, радиоелектронна борба, електрооптични прибори, различно въоръжение и друга специализирана техника. 

САМАРМ може да бъде и специално проектиран комуникационен пункт, мобилна система за управление на огъня, линейка и други. Всичко това се случва в специално създадения цех и производствена линия на Самел 90 в гр. Самоков.

Фирма с богато портфолио

Освен съвременните бронирани машини, компанията предлага изключително богато портфолио от продукти и услуги. Сред тях са разработка, производство, продажба и сервиз на изделия и инженерингови системи със специално предназначение, в областта на телекомуникациите и телефонната техника, радарни системи и системи за радиопротиводействие, системи за наблюдение и охрана, системи за управление.

Компанията създава продукти с индустриално приложение и продукти за бита – осветителна техника, компоненти за кабелни мрежи и системи, захранващи и други електронни устройства. Освен това конструира и произвежда инструментална eипировка – щанци, пресформи, шприцформи, технически приспособления и други. Самел 90 е специализирана и в създаванего на детайли и възли от ВЧ изолационна керамика, пиезокерамика и феритни материали, както и от черни и цветни метали, бакелит, гуми и пластмаси чрез леене, прецизно струговане и фрезоване, щанцови обработки и лазерно рязане. В портфолиото ѝ попадат и галванични, лакобояджийски и прахови покрития.

Всички продукти и възможности, които Самел 90 предлага, ще откриете в зала 3, щанд С10.

 

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>