Надникваме в демонстрационния ван на "Ван оборудване Про"

Той е на четири колела и е оборудван за нуждите на автотехническата поддръжка, защото всъщност е подвижна мобилна работилница. Това е демонстрационният ван „Ван оборудване Про“, който ще бъде представен по време на Аутомотив Експо София.

Машината е оборудвана с предлаганите от „Ван оборудване Про“ продукти, на италианската Syncro-System group. Посетителите ще видят машината с очите си и ще научат какво е нужно за трансформирането на един ван в мобилна работилница, съобразно изискванията и потребностите клиентите, свързани с типа дейност, която упражняват.

Ето как от фирмата ни описват накратко процеса.

Приспособяването на вана за мобилна работилница може да започне от монтирането на под и защита на буса с плоскости и странични облицовки и обшивки. След това автомобилът се оборудва с шкафове, скринове, рафтове и чекмеджета с куфари за инструменти; товарни рампи и платформи; карго барове за обезопасяване на товари или прътове за транспортиране на окачени дрехи. Следва ванът да бъде снабден с аксесоари в товарния сектор, в кабината на водача и/или на покрива.

Посещавайки зала 2, щанд В11, присъстващите ще могат да се убедят в качествата на всички стоки, които са конструирани и произведени в завода на Syncro-System group в Италия, както и да получат консултация и безплатна 3D визуализация на конфигурирано оборудване, за техен собствен ван, от фирмата изложител „Ван оборудване Про“.

 

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>