Цялостна грижа за превозните средства, с автомиячния комплекс на Интербулит Екип

Компания Интербулит Екип ще представи оптималното си предложение – автомиячен комплекс, който предоставя възможност за цялостна грижа на превозното средство

За да бъде автомобилът ни в изправност, е нужно редовно да го почистваме отвън и отвътре. На Аутомотив Експо София, компания Интербулит Екип ще представи оптималното си предложение – автомиячен комплекс, който предоставя възможност за цялостна грижа на превозното средство.

Във фирмената концепция са включени три елемента:

  • комбинирана еднопортална автоматична четкова автомивка за измиване на автомобили и микробуси, с височина до 2,80м;
  • автомивка с ръчно измиване, тип self service (за 2 работни клетки);
  • прахосмукачка за вътрешно почистване, тип self service ( за 1 работна клетка).

Комбинираната еднопортална автоматична автомивка за автомобили и микробуси е с работна височина до 2800 mm и три специални меки четки. Това позволява на клиента да избере типа цялостно безконтактно измиване, само с високо налягане на вода и сушене, измиване само със специални меки четки и сушене или комбинирано измиване с цялостно високо налягане на вода и меки четки и сушене. Автомивката от висок клас разполага с инвертори за плавно движение на портала, четките и изсушаващата иноксова греда. По този начин се повишава качеството на измиването и се удължава живота на механичните части.

Високотехнологични и ефективни системи

Системата работи с шест програми, които предоставят разнообразие от измивания и подсушаване на различна цена. Оборудвана е с регулируеми помпи за четири вида химически препарати. Сигурността е осигурена чрез двойни светофари на входа, с LED технология, указващи началото и края на измивния процес.

Включената Slanted система позволява накланяне на вертикалните четки за адаптиране към профила на превозното средство. Система “Overlapping” позволява двойно измиване на автомобила.

Автомивката е оборудвана с разнообразиие от опции, сред които са меки четки, тип CARLITE, със специални алуминиеви валове, XBT дисплей (четене/писане), странични водни защити за вертикалните четки от поликарбонат, автоматично устройство против замръзване, телескопични дискови четки за измиване на колелата до 21” на превозните средства, с инверсия на ротацията на четките и други.

В концепцията е включена и автомивка с ръчно измиване тип self service (за две работни клетки). Съоръжението осигурява пет основни програми за измиване към всяка клетка.

  • предварително измиване с пистолет с химически препарат и топла вода под средно налягане;
  • измиване с четка и химически препарат с пянообразуващ ефект, под ниско налягане;
  • изплакване с вода, под високо налягане;
  • измиване с вакса за по-лесно изсъхване на автомобила;
  • окончателно изплакване (без да остават петна) с осмозна вода.

„Времетраенето на всяка една програма може да бъде променяно“, информират от компанията.

Всички продукти, от Интербулит Екип, ще откриете в зала 3, щанд D10.

 

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>