Качественото и удобно работното облекло е ключово в автомобилната индустрия и сервизирането

От 15 до 17 юни многобройните си предложения на Automotive Expo Sofia представя BULTEX 99

изложение

Качеството, удобството и функционалността са трите основни изисквания към работното облекло на всеки зает в сервизирането и следпродажбения автомобилен сервиз. На Automotive Expo Sofia компания BULTEX 99 представя водещите си предложения.

В зала 2, щанд D9 компанията ще акцентира върху трите си продуктови гами - Revolt STRETCH, Prisma Collection и Prisma High Visibility.

КУПИ БИЛЕТ >>

Revolt STRETCH предлага стил и комфорт на работното място и е революционен в сравнение със стандартните работни панталони. В иновативният модел са комбинирани естествени и синтетични влакна, благодарение на което на работещия се осигуряват максимален комфорт и свобода на движение – без компромис с дизайна и функционалността. Revolt STRETCH се отличава с мека вътрешност, модерен и разчупен дизайн. „След като веднъж изпробвате комфорта на работното облекло REVOLT STRETCH, няма да искате да го събуете“, уверяват от BULTEX 99.

По-добра видимост по време на работа

Модерен дизайн, контрастни цветове и функционални джобове от ултралека материя. Цялото това съчетание откриваме в Prisma Collection. В продуктовата линия се използва специална Ripstop технология, гарантираща комфорт и висока устойчивост на раздиране. Облеклото е снабдено със светлоотразителни елементи, които осигуряват по-добра видимост в процеса на работа.

изложение

Третата серия от облекла, на които BULTEX 99 ще акцентира, е Prisma High Visibility. Тя осигурява необходимата видимост и защита на работниците във всякакви метеорологични условия на труд. Сигналното работно облекло значително намалява риска от инциденти в тежките индустрии. Prisma High Visibility позволява на шофьорите да разпознаят и опазят живота на работниците и осигурява сигурност при лоши метеорологични условия.

изложение

„Тези са само някои от иновативните модели на BULTEX 99, предназначени за технологичната индустрия. Очаквайте още нови продукти и технологии“, споделят от компанията, която ще открием на изложение Automotive Expo Sofia в зала 2, щанд D9.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>