AUG Global Technologies разработва иновативно устройство за автомобилната индустрия

CloudMotive Connect цели да направи автомобилите „по-умни” 

автомобилна индустрия

Българската компания AUG Global Technologies е специализирана в областта на информационните технологии. Основана преди само три години, тя се развива динамично и вече разработва ново иновативно устройство за автомобилната индустрия - CloudMotive Connect. AUG Global Technologies предлага широк спектър от услуги, свързани с разработката на софтуер, уеб дизайн и разработка, изграждане и поддръжка на компютърни мрежи и сигурност на данни. „През последната година успяхме да утвърдим своето присъствие на пазара и да изградим добра репутация чрез предоставяне на качествени услуги и клиентско обслужване”, с гордост споделят от компанията.    

КУПИ БИЛЕТ >>

От 15 до 17 юни, на изложение Automotive Expo Sofia 2023, ще открием екипа на AUG Global Technologies на щанд А18, в зала 2. Посетителите ще имат възможност да разберат повече за собствената разработка на компанията - CloudMotive Connect, създадена по идея на техен служител. Устройство се включва в OBD-порта на колата и комуникира с борд компютъра ѝ. То е компактно и многофункционално, като осъществява връзка чрез приложение и цели да направи всеки автомобил, независимо от годината и модела, „по-умен”. Има куп функционалности, като едни от най-забележителните, са: 

  • изграждане на рисков шофьорски профил 
  • проследяване състоянието на компоненти, които борд компютрите обикновено не предоставят на шофьора като информация, докато не светне познатата на всички ни „червена светлина” 

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>