ХЕЕД-91 ни предлага всичко за спирачната система

ХЕЕД-91 ще представи пълната гама продукти за автомобили на EBC Brakes, в която са включени всички серии дискове, накладки, спирачни маркучи и спирачна течност

Безопасността винаги е на първо място! Това е правилото, което стои в основата на дейността на всяка компания от сектора на автотехническото оборудване и следпродажбения сервиз. От първостепенно значение за нея е изправната спирачна система и влагането на качествени материали и елементи.

Аутомотив Експо София ще бъде мястото, на което ХЕЕД-91 ще представи пълната гама продукти за автомобили на EBC Brakes. В нея са включени всички серии  дискове, накладки, спирачни маркучи и спирачна течност. Освен тях, компанията ще представи изцяло новата EBC Balanced Brake Kit™, с максимално усъвършенствана спирачна ефективност, като намалява значително спирачния път, независимо дали се използва на път или на писта.

Всеки EBC Balanced Brake Kit™ е пълен ъпгрейд. Освен двукомпонентни дискове, спирачни апарати и накладки, EBC Balanced Brake Kit™ се доставя с подходящи задни фрикционни накладки, спирачни маркучи за предната и задна част, осигуряващи напълно балансирано подобрение на спирачките и максимална спирачна ефективност.

ХЕЕД-91 ще представи своите продукти в зала 3, щанд С11.

 

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>